POT DO SRCA
Featured Image

SPOROČILA TVOJIH ANGELOV

Kaj bom doživel/-a, ko pridem na POGOVOR Z ANGELI?

Pogovor z angeli poteka zelo sproščeno. Vprašaš jih karkoli želiš. Tako kot, da bi se pogovarjal/-a z najboljšo prijateljico. Zate imajo vedno veliko odgovorov, ki izboljšajo tvoje življenje in te usmerijo na pravo pot.

Pri vsaki stranki je energija drugačna. Kdaj so nagajivi, kdaj nežni, kdaj bolj odločni. Odvisno kaj oseba potrebuje. Pogovor z angeli se lahko snema, vendar vsakemu toplo priporočam, da si naredi prepis posnetka. Ker angeli včasih povedo kaj, kar ti v tistem trenutku ni popolnoma jasno o čem govorijo. Toda, če imaš prepis, lahko hitro pogledaš in najdeš ravno tisti nasvet, ki ga tisti trenutek potrebuješ. Sporočila so ljubeča in v vaše najvišje dobro.

Če si trenutno na točki, da čutiš, da potrebuješ njihovo podporo, te povabim na osebni pogovor. Sam/-a boš začutil/-a kdaj je pravi čas zate. Vem, da ti bo ta ura spremenila življenje, da boš drugače gledal/-a na sebe in svoje okoliščine. Velikokrat podajo razne čudovite recepte in nasvete za marsikatero težavo, ali podarijo zdravljenje. Ko predajam angelska sporočila se načeloma ne povezujem z dušami vaših dragih, vendar se včasih zgodi, da se katera duša želi oglasiti in mi ne da miru, dokler jo ne uslišim, da vam preda sporočilo. Angeli vedno rečejo, da zaradi vaše lastne volje ne morejo pomagati, če jih ne prosite za pomoč. Če jih še nisi nikoli prosil/-a, začni sedaj in opazuj kako dobiš razne znake njihove prisotnosti v tvojem življenju.

Cena OSEBNEGA POGOVORA Z ANGELI je 100 €.

Sem Sara Rode in sem se že večkrat srečala s svojimi angeli preko Mojce. Izkušnja je bila vedno  fantastična. Vsakič so me pomirili, mi dali nasvete in mi svetovali, katera pot je prava zame. Res nebeško. Ko sem sama v stiski ali težavah, lahko precej časa porabim za samo reševanje problema. Včasih ne vem, kako naj se zadeve lotim. Odkar je Mojca naredila vse te tečaje in me seznanila, kako zadeva poteka, jo večkrat pokličem, da se poveže z mojimi nebesnimi prijatelji in mi poda najboljšo rešitev zame. Priznam, da je včasih rešitve težko izpeljat. Na tej poti se vedno znova sama nekaj novega naučim. Še vedno, ko sem upoštevala nasvete mojih angelov, so se mi začeli dogajati čudeži. Vsakemu, ki ne ve, kako naj reši težavo, bi mu svetovala, naj se obrne na Mojco. Angeli imajo za nas ogromno sporočil. Na žalost jih v stresu in tempu vsakdanjega življenja ne zaznavamo. In zato se lahko obrnemo na ljudi, ki se znajo povezati z njimi. Mojca zares iskrena hvala, ker si mi že po nekajkratnih obiskih polepšala zemeljsko življenje.