Zate želim, da v 2021 najdeš srečo zase. Da se začneš še bolj zavedati, da si ti tisti, ki ima v rokah volan in svoje življenje srečno voziš po svobodnih poteh svojega srčnega življenja. Pot, ki si jo boš izbral naj bo zate posebna, polna doživetij in če kdaj naletiš na makadam, nič hudega. Jaz vem, da bo cesta za tem makadamom zate zopet gladka.

Hvala vsem, ki berete moje prispevke in vsem mojim strankam. Največje veselje zame je, ko predajam vse te modrosti in iskreno, tudi jaz se iz njih kaj naučim. Hvaležna sem za vsako osebo, ki ji kanaliziram modrosti. In velikokrat sem presenečena. Razlika, ko nekdo pride k meni in po predanih sporočilih je velikokrat izjemna. Hvaležna sem za vsakogar, ki preko sporočil, ki jih predajam ponovno zažari. To je nekaj najlepšega kar opazim in zato svoje poslanstvo ljubim še toliko bolj.

Tudi letos bom za vas predajala sporočila z velikim veseljem in veliko hvaležnostjo. Toliko modrosti je še za predati, toliko sporočil potrebno zapisati.

Leto 2021 bo za nas vse nekaj posebnega, čutim to. In dajem namero, da preko mene pridejo sporočila do vas in se vas dotaknejo in premaknejo vaše življenje v mirnejši tok.

Hvala vam, hvala, ker ste in sijete.

Mojca Pestotnik