Draga duša, veliko se te dni sprašuješ okrog tvojih čustev. Veliko spominov prihaja na dan. Nekateri lepi, nekateri boleči. Spomini prihajajo na dan skozi čustva kot spomin ali pa skozi določeno situacijo, ki se zgodi. Prav tako boš dobival veliko uvidov sam pri sebi, zakaj se je v preteklosti nekaj zgodilo tako kot se je. Kje si imel upor, zakaj se ni speljalo in zakaj si se večkrat v življenju potem znašel v podobni situaciji. Mogoče si ravno sedaj zopet v takšni situaciji. Povemo ti, da v kolikor si se znašel v takem uvidu, da si uvidel, da se ti situacija ponavlja, si na dobri poti, da to situacijo spremeniš sam pri sebi. Kako? Tako, da celotno situacijo sprejmeš tako kot je. Npr. da ti gre blazno na živce, da si ti tisti, ki nekomu ves čas daješ svojo pozornost. Če čutiš to iz tvojega bitja in si ti pomirjen s tem in tebe ne moti, moti pa tvojo okolico in tudi tvoj ego, je tako prav, ni s tem nič narobe. Življenje ni enolično, življenje ni vedno tehtnica, ki je natanko uravnana. V bistvu v splošnem je, boš rekel, kaj sedaj razlagate, ali je ali ni? Kakšna zmeda je to. Ni to zmeda, življenje je uravnano na splošno in to je mišljeno tako, da boš ti nekomu zelo veliko dal in on tebi nič. Vendar ti ne boš na izgubi. Odpri svoje obzorje zavedanja in poglej širše in videl boš, da boš prejel od drugje in tako se to vse izravna. Zato takrat, ko ti kaj prejmeš, z vso hvaležnostjo sprejmi, ker dobil si nekaj, zakar si že dal, čeprav morda kje drugje. In ne obremenjuj se z svojim umom in ne naprezaj se, da si dolžan komurkoli kaj. Življenje ni enolično in tvoje življenje ni vezano le na določeno osebo. Včasih ti bo popolnoma nek neznanec dal tako življenjsko lekcijo, da ti bo spremenil pogled na življenje. In ti si ga srečal zato, da boš ti nekaj od tega odnesel, se naučil. Kar ti v tem mesecu globoko polagamo na srce je to, da treniraj sprejemanje. Sprejemanje pomeni to, da ne obsojaš. Zavestno se odloči, da ne obsojaš nikogar. Vsak ima pravico razmišljati po svoje in vsak ima svojo realnost, vsak je pomemben in vsak ima prav. Zato vadi to sprejemanje.

In ta mesec ne pozabi nase. Vse cvetlice ne bi tako žarele, v kolikor ne bi imele rodovitne zemlje, sonca in vode. In kaj je zate rodovitna zemlja, zemlja je zate hrana, ki jo vnašaš v svoje telo. Začuti in jej hrano, ki te podpira. Sonce. Kaj tebi prinese sonce. Draga duša, brez sonca ne bi preživel in izkoristi vsako priliko, da se mu nastaviš, lahko vključiš vmes še gibanje, lahko samo sediš in občutiš toploto sonca na svojem telesu. Sonce v tebi prižge energijo, sproži, da se tvoja koža in seveda tvoje celice napolnijo, da postanejo bolj bujne, sijoče, prižgane. Sonce ti polepša dan. Hkrati imej v sebi zavedanje, da je tudi v oblačnem dnevu tam za oblaki prižgano sonce in da te tudi takrat doseže, seveda ti njegovo moč bolje občutiš takrat, ko direktno sveti nate, vendar tudi takrat sveti nate, drugače bi bil v temi. In voda. Voda je tudi vir življenja in v tvojem telesu se pretaka veliko vode. In v tem mesecu je zate pomembno, da veliko piješ, da imaš vodo stalno pri sebi. Najbolje je, da piješ čisto vodo iz kakšnega izvira, v kolikor imaš možnost. Tudi voda napolni tvoje telo. Ga prižge, opolnomoči. Opazuj svoje telo, ta mesec boš še toliko bolj intenzivno začutil, kadar ti vode primanjkuje na obrazu. Počutil se boš izžetega, suhega, zato vnašaj res veliko vode vase. Dobro bi bilo zate, da spiješ tudi več limone, ki ti bo prav tako dala moči. Ne samo zjutraj, tudi tekom dneva. Poskrbi zase in res si vzemi k srcu to, da si ti kot roža, ki potrebuje zemljo, sonce in vodo. Ker ti želiš cveteti v svoji najboljši lepoti in tako kot občuduješ rožo, tako občuduj sebe, poglej kateri deli na telesu so ti všeč in se na tiste fokusiraj, tiste občuduj. Vi pa vedno gledate tiste dele telesa, ki vam niso všeč in ste potem nezadovoljni. To je tako, kot da bi mizar, ki ne zna kuhati delal kot kuhar v restavraciji, kuhar pa bi delal pohištvo. Vedno izbereš poklic in delo, ki te veseli in ki ga znaš opravljati, kjer si dober in vedno poskušaš izmojstriti darove, v katerih veš da si dober. Prav tako se obnašaj do svojega telesa, daj poudarek na dele, ki so ti všeč, tako boš sebi bolj všeč in bolj boš pomirjen s seboj. Verjemi čudovit si in ta trenutek je tvoje telo takšno kot mora biti, lahko ga spremeniš, vendar s pozitivnimi mislimi in s sprejemanjem tega stanja bo napredek bolj učinkovit.

Draga duša, kar se tiče čustev je eden izmed bolj napornih mesecev pred teboj. Vendar verjemi, kar se tiče spuščanja teh čustev, lahko v tem mesecu zelo veliko razčistiš s seboj, bodi pozoren na sanje. Veliko o sebi izveš preko sanj. Nikakor se jih ne ustraši in ne išči razlag na internetu, ker vsake sanje so individualne in sova je za nekoga sreča, za nekoga pa smrt. Zato sebe vprašaj kaj ti sanje sporočajo, kaj te učijo, na kakšna čustva te spomnijo. Bodi lepo, pojdi v naravo, dihaj zrak, čisti zrak. Umiri se in bodi aktiven. Je mesec izpolnjevanja želja in novih začetkov, v kolikor si to dovoliš. Ne zapadaj v kolektivno naravnanost, da je težko, da se nič ne da, da se bo stanje samo poslabšalo in marsikaj te čase kroži po raznih medijih. Bodi drugačen, sprejmi svojo realnost in se zavedaj, da imaš moč, da to realnost spremeniš. Spremeniš s svojim razmišljanjem in sprejemanjem. Želimo ti, da si v sreči in v polni moči.

Sporočilo predano iz Plejad

Sporočilo predala Mojca Pestotnik

Po 18. maju zopet kanaliziram za vas, ta čas moj prostor, kjer predajam sporočila angelov zate, dobiva novo podobo. In med pospravljanjem sem našla sporočilo, ki so ga meni predali angeli, ko še nisem imela zavedanja, da bom predajala sporočila vam. Rekli so: “Ljudje te bodo iskali, da si njihov začetek. Veliko ljudi te bo prosilo, da gledaš v njihov problem, da najdeš rešitev zanj.”

Z vso hvaležnostjo pogledam v tvoj problem, da ti najdeš nov začetek.

Mojca Pestotnik