Drage duše, vstopate v drugačen čas. V čas, kjer se bo marsikaj spremenilo. Od vas je odvisno kako boste sprejeli nove energije, ki se vas bodo dotikale. Ali boste v uporu ali sprejemanju? Karkoli se vam bo dogajalo, je za vas pomembno, da se v celoti sprejmete. In zanima vas, kako se sprejeti v neljubi situaciji. Tako, da pogledate na situacijo z višje perspektive. Kaj vas uči, kar smo že tolikokrat povedali. Pa vendar ni vedno vse tako črno. Za tiste, kateri boste znali ohranjati mir v sebi, se zna zgoditi mnogo novih priložnosti. Uresničitev idej. Več elana, več kreative. In to se zgodi ravno takrat, ko boste sebi dali tisto kar potrebujete. Velikokrat se zaciklate. Rečete si, da boste nekaj naredili zase, ko boste storili to in ono. In kdaj potem storite zase. Ker vedno nekaj pride vmes, ker so vam mogoče druge stvari bolj pomembne kot vi sami. Ste se že kdaj vprašali, če nekaj naredite zase takoj, da bi potem vse ostalo naredili z večjo lahkoto. Zato imejte v glavi, da dajte svoje želje in potrebe na prvo mesto. In ne, to ni egoizem, to ne pomeni, da niste sočutni do drugih, da gledate in mislite samo nase. To je tisto, ker sebi date, ste vi srečni in to srečo lahko potem delite z drugimi. V kolikor odlašate, vam čas odide, izgube se čas za vas. In storite že tisto po čemer hrepenite. Ali je to kakšen vaš hobi, izlet, udeležba na kakšni delavnici, novo učenje. Ne predpostavljajte z vašim naučenim umom, da sedaj ni viška denarja, niti viška časa. Da je sedaj pomembno nekaj drugega. Kot smo rekli, vse ostale boste lažje postorili, ko boste sami v dobri energiji. Zato se ne obotavljajte. Imejte jasen cilj. In če menite, da potrebujete počitek, ga imejte. Ni nujno, da se udeležite ravno vsega, ker se morate, ker vi mislite, da morate. Včasih lahko določene stvari v življenju poenostavite in si s tem prihranite čas. Da se, iznajdljiva bitja ste. Zato imate možgane in možnost, da sami urejate in organizirate svoj čas. V kolikor vas prehlad ali viroza oz. neka bolezen doleti, jo sprejmite in v tem času si dajte počitek, negujte sebe. Masirajte se, pijte veliko veliko tekočine, da se bolezen izplakne iz vas. V kolikor ste pri moči, sveži zrak vam bo koristil, ne pretiravati, po občutku.

In kaj dejansko prinaša jutrišnji dan. 20.2.2020, dvojice, ki naznanjajo nove priložnosti. Upanje, da je vse možno. Zato umirjeno jutri, dajte si namero, da bo čudovit dan. Na list napišite vaše želje in jih spravite v neko škatlo, na nek vam ljubi prostor. In potem začnite delati na vaših idejah. Korak za korakom. Ne bodite nestrpni do sebe in ne postavljajte si rokov, ki jih ni moč doseči, verjemite, da se zgodi v vaše najvišje dobro, da se zgodi v smeri, ki je za vas najboljša in ne predpostavljajte kako se mora zgoditi, dovolite, da se bo zgodilo. V smeri, ki je za vas udobna in najbolj optimalna. In če je želja prava za vas, pričakujte rezultate.

Zakaj se nekatere želje ne izpolnijo dovolj hitro?

Zato, ker niti sami ne verjamete v svojo željo, ker je nek strah prisoten. In v zvezi z določeno željo poglejte vse vidike. Kje se pri tej želji pojavi strah, zakaj se ta strah pojavi, je mar samo posledica preteklih izkušenj, ki so se vam zgodile in vas zato blokirajo. Veste, pretekle izkušnje so bile za vas dane kot učiteljice, ne kot nekaj kar bi vas še naprej ustrahovalo. In pogledate lahko nazaj v svoje življenje, da se vam je marsikdaj zgodila že marsikatera preizkušnja, ki ni bila prijetna, vendar ste jo zmogli premostiti in sedaj sploh ni več tako grozna kot je bila tisti trenutek takrat. Zato glavo pokonci in dopovejte si, da so to strahovi preteklosti, ki jih ne potrebujete ponovno doživljati, da ste sedaj modrejši in da ne potrebujete več takih preizkušenj. Da sedaj lahko določene situacije speljete drugače in v kolikor stopite stopničko navzdol, v sebi nosite zavedanje, da greste še vedno lahko navzgor. Samo dovolite si in ne otežujte sebi te poti z raznimi destruktivnimi mislimi. Kadar se v vas zaseje dvom ali strah, je to tako, kot da bi si na gležnje vezali vreče peska. In veste kako je hoditi z vrečami po stopnicah navzgor? Težko. Ravno dvom, nesigurnost in strah so te vreče. Zato odvržite te vreče in zaupajte sebi. Vera v dober razplet, lahkotnost in upanje, želja, ki osrečuje in volja, da se da nekaj speljati, vas naredi lahkotne in tako lažje korakate po stopnicah do vašega cilja. In verjemite. Še veliko stopnic je pred vami. Vsake so posebne, ene bolj zavite, druge bolj ravne, vendar zavedajte se, da vse vodijo naprej. In ko bo zmanjkalo stopnic, se bo vaše telo poslovilo in duša bo lahkotno odšla. Zato se veselite vsakih stopnic v življenju. Ker to pomeni, da živite in ustvarjate in vi imate moč, da sami določite ali so na stopnicah rože ali so stopnice prašne in lepljive. Vi polagate svojo pot in vi krasite vaše stopnice.

Z ljubeznijo. Angeli

Sporočilo predala Mojca Pestotnik.

Si v dvomih, ali gredo stopnice v pravo smer. Angeli imajo vedno veliko vzpodbude in polno modrosti zase. V kolikor meniš, da potrebuješ vzpodbudo sem ti na voljo, da ti predam sporočila, ki ti bodo dala zagon. Prijavi se na M: 031 327 044 za termin.